Pregled in sestava pogodb ter drugih dokumentov po meri

Nujno potrebujete pogodbo? Sestavimo vam jo v 24-ih urah! Kontaktirajte nas in povprašajte o pogojih hitre, strokovne in cenovno ugodne priprave pogodbe.

Sestavimo zahtevnejše pogodbe po meri naročnika!

Potrebujete specifično pogodbo ali drug pravni dokument, in potrebujete pomoč pravnega strokovnjaka?Za vas lahko sestavimo zahtevnejše pogodbe, glede na vaše specifične potrebe, zahteve!

Ko gre za urejanje bolj zapletenih razmerij, ki imajo pomembne pravne in finančne posledice in zahtevajo podrobnejše poznavanje situacije, omogočamo individualno obravnavo vaše zadeve. Skupaj z vami pregledamo in analiziramo vse okoliščine vaše situacije, ter v skladu z izraženimi željami in pogodbenimi interesi oblikujemo ustrezno pogodbo ali drug pravni akt, ki ustreza vašim zahtevam in potrebam.

Izkoristite individualno svetovanje o sestavinah pogodbe!

 

Če ste v dvomu ali sumite, da boste zaradi obravnavane pogodbe oškodovani, si zagotovite kakovostno, hitro, strokovno in cenovno ugodno pravno oceno pogodbe. Potrebujete pregled obstoječe pogodbe in/ali pravni nasvet, da v tem pogodbenem razmerju ne boste oškodovani? Nudimo vam individualno svetovanje, sestavo pogodbe in pregled že sestavljenih pogodb. Pojasnimo vam posamezne člene, določila in institute, ki so vsebovani v pogodbi ter upoštevamo vaše želje pri zavarovanju vaših pravic. Seznanimo vas z vašimi pravicami v primeru kršitve pogodb in odgovorimo na vsa ostala vprašanja v zvezi s konkretnim pogodbenim razmerjem, da boste s pogodbo lahko dosegli željen namen. Skozi proces priprave dokumenta z vami aktivno sodelujemo ter vam ga po dokončanju posredujemo v elektronski in fizični obliki, lahko pa kot mediatorji pomagamo tudi pri samem podpisu pogodbe.

 

Veselimo se sodelovanja z vami!

 

sestava in pregled pogodb

Pravna pomoč

Želite pravno pomoč hitro, enostavno in kar iz domačega naslonjača?

Pokličite naše svetovalce!

Ugovor zoper sklep o izvršbi

Dolžnik, ki je prejel sklep o izvršbi ima pravico v 8 dneh od prejema sklepa, vložiti utemeljen ugovor zoper sklep in poravnati postavljeno sodno takso. To pomeni, da se dolžnik z izvršbo ne strinja, da se ne strinja z zneskom, terjanim na sklepu o izvršbi ali pa sploh trdi, da terjatev ne obstaja. Že v samem ugovoru, mora dolžnik vložiti vse dokaze in vsa dejstva na katera opira svoje trditve, saj v nasprotnem primeru lahko sodišče ugovor, kot neutemeljen zavrne.… Več >
Prijava na eNovice
Registracija uporabnika
Že imate uporabniški račun? Prijavite se.
Prosimo, prepišite znake v desno polje:
Polja, označena z *, so obvezna.
Z registracijo se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja. .Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc mattis lectus eget quam commodo quis suscipit lacus congue. Donec eget lacus ac velit cursus rutrum. Donec et ultricies felis. Nunc vitae leo vitae turpis imperdiet posuere eu id elit. Nullam pretium dapibus sem, vitae elementum arcu condimentum vitae. ×
Prijava
Še nimate računa?
Pozabili geslo? ×
Pozabljeno geslo

Če ste pozabili geslo, vnesite vašo uporabniško ime ali e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali. Na vaš e-naslov vam bomo posredovali prijavne podatke.

Uporabniško ime oz. e-naslov ne obstaja! Geslo je bilo posredovano na metka@...
×